+355674074444
Rruga Shkelqim Fusha, Kodra Diellit, Tirane
info@perla.al

Rivleresim Pasurie

“JEPINI VLERËN QË KA DHE I TAKON PRONËS SUAJ.”

Me ligjin Nr.81/2016, datë 25.7.2016 “PËR RIVLERËSIMIN E PASURISË SË PALUAJTSHME”. Gjithsecili që zotëron një pronë mund të bëjë rivlerësimin e saj, qoftë individ apo person juridik, duke shmangur në këtë mënyrë pagesën 15% për transaksionet në shitje, dhe duke paguar vetëm 2%.

Call Now Button0674074444
WhatsApp chat