Intervist e dhene nga  Agjenti imobiliar Ervin Demirxhiu per RTSH, ne lidhje me vijushmerine e rritjes se cmimeve te apartamenteve,

Çmimet e apartamenteve vijojnë të rriten dhe Shqipëria krahasuar me vendet e rajonit por edhe të botës renditet si një ndër vendet me çmimet më të larta të banesave dhe për vitet e shumta që i duhen një individi për ta të blerë.

per me teper ndiqni videon:
https://www.youtube.com/watch?v=vnWz82AOd6U

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Për më shumë vizitoni @rtsh.al