+355674074444
Rruga Shkelqim Fusha, Kodra Diellit, Tirane
info@perla.al

Vleresim Prone

Perla Real Estate

PERLA REAL ESTATE,

me një experiencë disa vjeçare në VLERËSIMIN E PASURIVE TË PALUAJTSHME ju vjen në ndihmë klienteve të saj me ekspertët e më të mirë të fushës.

Trajtojmë çdo pronë me prioritet, japim opinionin tonë për maksimizimin e fitimit duke bërë një vlerësim dhe analizë të plotë të prone për shitje apo qira, si dhe për përdorime të ndryshme, kompensime, ndarje pasurie, për efekt sigurimesh, ndarje trashigimie, prona të amortizuara etj.

Në praktiken e punës sonë ne Bazohemi në Standartet Europiane (EVS) dhe Standartet Ndërkombëtare (IVS) në mungesë të Standarteve Shqiptare.

Realizojmë një gamë të gjerë vlerësimesh si:

 • Apartamente
 • Shtëpi private
 • Vila
 • Dyqane
 • Lokale
 • Kapanone
 • Objekte industrial (private apo shtetërore)
 • Prona komplekse
 • Tokë truall
 • Tokë bujqësore
 • Pyje, etj.
WhatsApp chat
Call Now Button0674074444