Ju ftoj te ndiqni nje interviste te dhene te emisioni Dite e Re ne ORA-News,
ne lidhje me tendencen Cmimeve te apartamenteve dhe vilave te cilat kapin rekorde deri ne 1.4 milion Euro,
per me teper shikoni videon ne youtube: -> https://www.youtube.com/watch?v=9iuUVenGvyg

@ oranews