+355674074444
Rruga Shkelqim Fusha, Kodra Diellit, Tirane
info@perla.al

Sherbime Hipotekore

Sherbime Hipotekore dhe Kadastrale
March 3, 2023

Sherbime Hipotekore dhe Kadastrale

Ofrojme keto sherbime hipotekore: Plane Rilevimi Genplane Ndarje Pasurie Aplikim per Rifreskim Kartele Pasurie Aplikim per Rifreskim Harte Treguese Aplikim per Regjistrimin e Objektit te Legalizuar Aplikim AVO (pa pagese) Aplikim per Informacion Zyrtar te...
Read more
1 2
WhatsApp chat
0674074444