Nje interviste e dhene per scanTV ne lidhje me zonat me te shtrejta ne Tirane, ku vlen te permendet se ne disa zona cmimi per m2 shkon 3370 euro m2, kryesojn zonat si: Air Albania dhe rruga e Elbasanit.
Per me teper ndqini intervisten e plote ne videon me poshte: