I ftuar në A2CNN brokeri i zyrës REMAX PERLA Ervin Demirxhiu, Vlerësues i Pasurive të Paluajtshme, për të diskutuar mbi rritjen e çmimeve të referencës dhe reflektimi në rritjen e taksave. I gjithë procesi, do të ndikojë si një “efekt domino” në rritjen e çmimit të pronave dhe qirave.

Per me teper ndiqni videon: VVideo