Shqipëria renditet e treta për koston më të lartë të apartamenteve, pas Serbisë dhe Republikës Çeke. Eksperti i pasurive të paluajtshme Ervin Demirxhiu thotë për TvT se janë disa faktorë që ndikojnë, duke veçuar  kostot e shtuara të bashkisë së Tiranës dhe qarkullimin e parasë informale në treg.

Per me teper ndiqni videon me poshte:

http://www.ekranet.com/embed/nsAGjtm7ksIU3rm/640×360